OM OSS

Helena och Malin  

Så såddes fröet!  

Det började som lite småsnack öven en middag. Våra gemensamma visioner och vår samlade erfarenhet av marknads-, affärs-, och ledarskapsfrågor fick oss att våga satsa. 

Det var rätt enkelt egentligen. Vi hade en gemensam övertygelse att det fanns stora vinster med att ha nöjda kunder.  Men vår erfarenhet sa att utmaningen stod i att få hela verksamheten att se vinsterna och samverka därefter. Vi resonerade om att kundupplevelsen är viktig men alltför okänd ute i verksamheterna. Där såddes fröet till Custincore.  

Custincore – making customer experience a core part of your business

Engagemang 

VI BRINNER FÖR ER UTVECKLING OCH TAR ER SITUATION PÅ ALLVAR

Förutom att vi själva är engagerade så bidrar vi med perspektiv och verktyg för att öka engagemanget i de verksamheter vi arbetar med. Det är viktigt att alla som är med på resan vet vart företaget är på väg, vilken roll de har. Och har roligt på vägen. 

Kontakta oss gärna för mer information.

Resultat –  snabbt och enkelt

VI FOKUSERAR PÅ RESULTAT OCH HÅLLER HÖGT TEMPO MED TÄTA AVSTÄMNINGAR 

Att jobba med utveckling och förändring skall inte ta tid, för till det finns inte tid. Det viktiga är att finna metoder där organisationen snabbt och enkelt kan nå sina mål och anpassa sig efter nya situationer.

Kontakta oss gärna för mer information. 

Utifrånperspektiv 

VI SER PÅ ER SITUATION UR ETT NYTT OCH KUNDNÄRA PERSPEKTIV 

Oavsett uppdragets karaktär tar vi det på största allvar. Med externa ögon kan nya förbättringsområden ofta identifieras. Vi bidrar med nya perspektiv och ger stöd till organisationen för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontakta oss gärna för mer information. 

Transparens och kommunikation

VI TROR PÅ DIALOG OCH SAMVERKAN

Det är ni som sitter inne på kunskapen. Det är ni som har svaren. Vårt uppdrag är att ställa frågor och belysa nya perspektiv. Vi tror på förändring genom öppen kommunikation och konkret stöd på vägen.

Kontakta oss gärna för mer information.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

Intresserad?
Vi finns här för dig.